Interim Vastgoedbeheer, thuis in elke ruimte
Beheer van leegstaand vastgoed

Interim Vastgoedbeheer is thuis in elke ruimte. Van kantoorgebouw, kerk of school, tot woonwijk, winkelpand of zorginstelling. Met ons team van ervaren specialisten in leegstandbeheer, kennen wij de finesses van de markt en weten wij waar voor u kansen, mogelijkheden en uitdagingen liggen. We streven altijd naar een kostendekkende of rendabele oplossing. De focus ligt in alle gevallen op kwaliteit en het ontzorgen van onze opdrachtgever in het gehele proces.

Interim Vastgoedbeheer biedt mogelijkheden om uw leegstaande vastgoed optimaal te benutten. Transformeer uw kostenpost ook naar een goed beheerde inkomstenbron.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We zijn altijd in de buurt en thuis in elke ruimte. We komen graag bij u langs.

Beheervormen
Elk project is anders

Interim Vastgoedbeheer maakt voor uw project een plan op maat waarin de verschillende beheervormen worden weergegeven.

Voor elke ruimte een oplossing

Onze diensten

Als eigenaar van leegstaand vastgoed wilt u uw eigendom graag beschermen tegen de risico's die leegstand onherroepelijk met zich meebrengt. Interim Vastgoedbeheer heeft de oplossing voor u. Wij laten tijdelijke gebruikers (bewoners, startende ondernemers of atelierhouders) tijdelijk wonen of werken in uw leegstaande pand. Samen bekijken we welke vorm het beste bij uw situatie en pand past.

Hoe wij werken

Een passende oplossing voor alle betrokken partijen, dat is waar wij voor gaan. Omdat we weten hoe belangrijk het is dat er zorgvuldig met uw pand wordt omgegaan, hanteren wij een strenge selectieprocedure voor tijdelijke gebruikers en hebben wij veel persoonlijk contact. Op die manier doen wij er alles aan om de juiste mensen in huis te halen. We maken zowel met u als met de tijdelijke gebruiker(s) heldere afspraken. Die worden vastgelegd in overeenkomsten waarin wederzijdse rechten en plichten staan.

Onze werkwijze kenmerkt zich door zorgvuldigheid en een persoonlijke benadering.

 • We inventariseren de situatie en maken een professioneel beheervoorstel.
 • Wij gaan aan de hand van een strenge selectieprocedure op zoek naar geschikte tijdelijke gebruikers die matchen bij uw project.
 • Wij zorgen voor een passende juridische constructie.
 • Kiest u voor tijdelijk gebruik, dan hebben wij binnen 4 werkdagen de invulling van uw pand verzorgd.
 • Driewekelijks controleren wij uw pand en ontvangt u de rapportage van deze controle.
 • Wij hanteren een opzegtermijn van 28 dagen.
 • Uzelf, of een door u aangestelde vertegenwoordiger kan na vooraankondiging het pand te allen tijde bezichtigen. Wij zorgen ervoor dat het pand er altijd representatief uitziet.
 • Is het risico op kraak of vandalisme groot? Dan zorgen wij voor een invulling binnen 24-uur.
 • Wij houden een uitgebreid online rapportagesysteem bij dat inzicht geeft in alle gegevens over het pand.
 • U kunt ons 24/7 bereiken.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht