Momenteel zijn deze appartementen volledig ingevuld. Hou onze website in de gaten. Regelmatig komen er appartementen opnieuw beschikbaar.

Ben jij alleen of samen met een vriend/vriendin/partner op zoek naar een eigen plek in Antwerpen? Wij hebben het voor je beschikbaar!

Deze appartementen in Deurne, verwelkomen graag nieuwe en enthousiaste bewoners. Ieder appartement heeft een eigen keuken, toilet en badkamer.

Wil je even ontspannen na een drukke dag? In de zomer kan je genieten van de grote gemeenschappelijke tuin die gelegen is aan de appartementen. Deze kan enkel door onze bewoners gebruikt worden.

De tuin hoeven jullie zelf niet te onderhouden, hiervoor zal iemand langskomen.

Graag organiseren we ook elk jaar iets leuk zoals bv. een drankje en hapje, barbecue zodat we met iedereen kunnen samenkomen.

Op wandelafstand kan je diverse winkels en warenhuizen vinden, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Wil je toch wat uitgebreider winkelen? Dan ben je op +/- 15 minuten in het centrum van Antwerpen. Je hebt een vlotte verbinding met openbaar vervoer.

Op termijn zullen deze appartementen verder ontwikkeld worden, tot dan zorgen wij voor de tijdelijke invulling van deze appartementen.

Voorwaarden:

  • De opzegtermijn van Interim Vastgoedbeheer naar de bewoner is 3 maanden;
  • De opzegtermijn van de bewoner naar Interim Vastgoedbeheer is 1 maand;
  • Inhoud van gemeenschappelijke kosten: groenonderhoud, poets van de gemeenschappelijke delen, brandveiligheid en elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, water van het appartement;
  • Geschatte looptijd: 2 jaar.

 

Soorten appartementen en prijzen
1 slaapkamer appartement 2 slaapkamer appartementen 3 slaapkamer appartementen (volledig ingevuld)
+/- 70m² +/- 85m² +/- 100m²
Prijs per maand: € 440,- Gemiddelde prijs p. appartement: € 480,- Gemiddelde prijs p. appartement: € 516,-
Gemeenschappelijke kosten p. maand:

€ 89,09

Gemeenschappelijke kosten p. maand:

€ 89,09

Gemeenschappelijke kosten p. maand:

€ 89,09

 

Heb jij interesse voor deze woning en /of wil je meer informatie? Laat het ons snel weten.