Ben je op zoek naar een representatieve buitenlocatie voor een evenement?

In het centrum van Temse bieden wij je die mogelijkheid. Temse is een sfeervolle stad met een rijk historisch verleden en is vlot bereikbaar tussen Antwerpen en Gent.

De locatie:

De evenementenweide meet ca. 1000 m2 en ligt pal in het centrum. Er zijn bijkomend een 10-tal parkeerplaatsen beschikbaar. Het plein is voorzien van een backstage waar water en elektriciteit beschikbaar is. Om het evenement goed te kunnen organiseren is er tevens een stockage ruimte aanwezig.

De mogelijkheden:

Wij gaan graag met je in gesprek. Commercieel, niet-commercieel, lokaal of juist regionaal, wij staan open voor alle initiatieven.

Zoek je een plek voor een eenmalig evenement zoals een Ibiza-market of een plek om voor langere tijd kunst tentoon te stellen? Hier kan het!

Uiteraard dienen wij rekening te houden met het aantal bezoekers alsmede (geluids)overlast voor de omwonenden, in een persoonlijk gesprek zetten wij graag de mogelijkheden op een rij.

Kosten:

Er zullen geen hoge kosten worden berekend, de prijs is afhankelijk van het soort evenement en de duur, wij zullen dit dan ook projectmatig bepalen.

Wij hanteren wel een forfait voor de nutsvoorzieningen van €75,-

Interesse?

Klinkt dit je als muziek in de oren en kom je graag met ons in contact over dit project? Stuur een mail met je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.