Interim Vastgoedbeheer biedt vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer

Over Interim Vastgoedbeheer

Interim Vastgoedbeheer biedt vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2007 zijn we uitgegroeid tot de grootste leegstandbeheerder in België en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van de Gapph Group. De Gapph Group is uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa. Toch is groei niet onze belangrijkste ambitie. Interim Vastgoedbeheer gaat voor het leveren van kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van leegstaand vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Thuis in elke ruimte

Nog niet alle pandeigenaren zien de voordelen van tijdelijk beheer. Een leegstaand pand, groot of klein, brengt altijd zorgen en risico’s met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Het gevolg is dat uw pand minder waard wordt en de kansen op verhuur of verkoop steeds kleiner worden. Interim Vastgoedbeheer helpt u graag de risico’s te minimaliseren en te kijken naar de meerwaarde die we uw leegstaande pand kunnen bieden. Interim Vastgoedbeheer is thuis in elke ruimte.

Meer halen uit uw gebouw

Interim Vastgoedbeheer denkt als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. We vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Leegstandbeheer heeft een positief effect op de staat van een gebouw, wat gunstig kan zijn voor de marktwaarde. In sommige gevallen kunnen we bovendien mee-investeren in bijvoorbeeld veiligheidsverbeteringen of sanitair.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vastgoed? We zijn altijd in de buurt en komen graag bij u langs.

Meer weten?
Bel of mail ons gerust

+32 (0)3 376 91 13

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht