Immo Antwerpen

Jij ziet het al helemaal voor je: op vrijdag na het werk een frisse pint drinken in het Zuid, in het weekend winkelen in de Meir en op zondag een heerlijke wandeling maken in de groene Linkeroever. En dat allemaal op maximaal 15 minuten fietsafstand van je woning. Zie jij jezelf wel wonen in ‘ ‘t Stad’ en zoek je immo in Antwerpen? Dan zit je goed bij Interim Vastgoedbeheer. Wij hebben een groot aanbod in woningen in Antwerpen en omstreken.

Beschikbare immo in Antwerpen

Net buiten het centrum van Antwerpen – in Deurne, Hoboken, Ekeren en ’t Eilandje – hebben we regelmatig immo beschikbaar. Deze woningen zijn erg gunstig gelegen: je staat binnen no-time op de Antwerpse Ring met de auto, hebt de belangrijkste voorzieningen in de buurt én staat binnen 15 minuten in hartje centrum. Benieuwd? Bekijk ons aanbod aan immo in Antwerpen.

Aanbod

Bekijk alle immo in Antwerpen

Hoe werkt wonen in immo in Antwerpen via Interim Vastgoedbeheer?

Iedere keer weer vis je achter het net, op zoek naar een fijne woning in de buurt van Antwerpen. De huurprijzen liggen boven je budget, je krijgt geen hypotheek toegewezen of je favoriete plek wordt net voor je neus weggekaapt. Zonde! Via Interim Vastgoedbeheer kun je op korte termijn terecht in een fijne woning in Antwerpen – voorzien van alle gemakken én tegen een fijne, maandelijkse prijs.

Wonen via Interim Vastgoedbeheer werkt iets anders dan commerciële verhuur. De immo’s in ons aanbod zijn op basis van tijdelijk gebruik. We zien dat panden vaak onnodig leeg staan, terwijl een hoop starters moeite hebben met het vinden van een fijne, eigen plek. Die leegstaande panden zijn geen uithangbord voor de stad: de kans op krakers, vandalisme en verloedering van de buurt neemt toe. Daarom slaan wij met pandeigenaren de handen ineen om dit tegen te gaan. Pandeigenaren zien dat hun immo’s weer gebruikt worden, de buurt knapt ervan op en starters hebben tegen een fijne prijs een eigen, tijdelijke woning.

We houden de kosten voor de bewoners bewust laag, omdat flexibiliteit vanuit de bewoners een vereiste is. Het gaat om een tijdelijke woning waarvan we bij voorbaat niet de contractduur kunnen garanderen. Wel is de opzegtermijn tussen de 4 weken en 2,5 maand, waardoor je voldoende tijd hebt om een alternatieve woonruimte te vinden.

Bekijk hoe het werkt

Inschrijven op immo in Antwerpen via Interim Vastgoedbeheer?

Zoek je immo in Antwerpen, ben je flexibel, wil je in de buurt van gelijkgestemden wonen en ben je minimaal 18 jaar oud? Dan is wonen via Interim Vastgoedbeheer misschien wel wat voor jou. In tegenstelling tot commerciële huur, hoef je bij ons niet je volledige maandsalaris uit te geven aan huurlasten. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven bij ons en ons aanbod in Antwerpen in de gaten te houden. Is er een match? Dan heb jij binnen een paar werkdagen de sleutel van jouw nieuwe stulpje in handen!

Dit is wat we bieden:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • Volledige flexibiliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Veel ruimte voor weinig geld
 • Heldere en transparante tarieven
 • Lage maandlasten in vergelijking met reguliere prijzen
 • Een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen
Schrijf je in

Inschrijven

Ben jij op zoek naar een goedkope, tijdelijke woning? Dan ben jij degene die wij zoeken. Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Geef aan wat jouw wensen zijn, dan zoeken wij een oplossing die bij jou past.

Inschrijven

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht