Huis huren Antwerpen

Wonen in de op één na grootste stad van België? Een huis huren in Antwerpen is voor velen een droom. Je woont lekker centraal: vanuit hier sta je gemakkelijk in grote steden zoals Brussel, Gent en Brugge én de grens met Nederland ligt op een steenworp afstand.

Maar de ligging is natuurlijk niet de enige reden waarom je graag in Antwerpen wilt wonen. De grote culturele scene, historische gebouwen, eindeloze winkelstraten en gezellige horecagelegenheden maken van Antwerpen een heerlijke stad. Wil jij een huis huren in Antwerpen maar vis je steeds achter het net? Wij hebben misschien wel de oplossing voor jou.

Bekijk aanbod huizen in Antwerpen

Ons alternatief op een huis huren in Antwerpen

Interim Vastgoedbeheer biedt een voordelig alternatief op een huis huren in Antwerpen. Ons aanbod aan woningen in Antwerpen is op basis van tijdelijk gebruik. Daarmee vullen we leegstaande panden met tijdelijke bewoners. Pandeigenaren hoeven zich niet meer druk te maken over de leegstand en de bewoners kunnen tegen een kleine vergoeding hier wonen: een win-winsituatie.

Op dit moment hebben we een ruim aanbod aan huizen in (de omgeving van) Antwerpen beschikbaar. In Deurne, Hoboken, Ekeren en ’t Eilandje. Van 1-persoonsappartementen tot ruime eengezinswoningen. De ligging hiervan is ideaal: je staat met de auto binnen no-time op de Antwerpse Ring en in de buurt vind je alles wat je nodig hebt, zoals winkels en een supermarkt. Een avond de stad in? Binnen 15 minuten sta je op de Grote Markt.

Aanbod

Zie jij jezelf wel wonen in Antwerpen?

Zoek jij een huis in Antwerpen en ben je flexibel? Interim Vastgoedbeheer is dan jouw eerste stap naar de woningmarkt. In tegenstelling tot commerciële huur, hoef je hier niet je hele portemonnee binnenstebuiten te keren om de huur te betalen. Via ons kun je tegen een fijne prijs in hartje Antwerpen wonen. Schrijf je in via onze website en wie weet woon jij binnenkort wel in Antwerpen.

Dit is wat we bieden:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • Volledige flexibiliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Veel ruimte voor weinig geld
 • Heldere en transparante tarieven
 • Lage maandlasten in vergelijking met reguliere prijzen
 • Een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen
Schrijf je in

Inschrijven

Ben jij op zoek naar een goedkope, tijdelijke woning? Dan ben jij degene die wij zoeken. Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Geef aan wat jouw wensen zijn, dan zoeken wij een oplossing die bij jou past.

Inschrijven

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht