Appartementen Antwerpen

Antwerpen is in trek! Starters, carrièretijgers en expats trekken massaal naar “ ‘t Stad “ om daar te wonen en werken. Geef ze eens ongelijk: Antwerpen biedt alle voorzieningen van een grote stad, maar heeft wel dat knusse karakter. Hier voel je je binnen no-time thuis.

Na een drukke werkdag wil je lekker ontspannen. Je hebt geen zin in lange files onderweg naar huis. Eenmaal over de drempel van je appartement moet je huis rust uitstralen. Dat betekent voldoende ruimte, veel licht en een appartement dat helemaal ingericht is naar je eigen smaak. In het weekend sta je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten in de bruisende binnenstad en ‘t hippe Eilandje ligt praktisch om de hoek. Op zondag laad je jezelf lekker op door te wandelen in de groene Linkeroever.

Ben je op zoek naar appartementen in Antwerpen? Dan wordt bovenstaand scenario misschien wel werkelijkheid. Als je ervoor kiest om te wonen in een appartement via Interim Vastgoedbeheer. En de kosten? Die vallen reuze mee. Via ons woon jij op bijzondere plekken, tegen lage kosten en in de mooiste appartementen van Antwerpen. We vertellen er graag meer over.

Of bekijk direct alle appartementen in Antwerpen

Onze appartementen in Antwerpen

Klaar om te leven in een bruisende stad – én de mogelijkheid hebben om de rust op te zoeken? Dan zit je bij ons goed. Net buiten de binnenstad van Antwerpen krijgen we regelmatig appartementen beschikbaar. Je vindt in ons aanbod appartementen in Deurne, Hoboken, vlakbij Ekeren en ‘t Eilandje in Antwerpen. Vanuit deze plekken ben je met de auto binnen no-time op de Ring van Antwerpen, heb je alle voorzieningen in de buurt en sta je met het OV binnen 15 minuten in hartje centrum.

Aanbod

Appartement te huur in Antwerpen via Interim Vastgoedbeheer

Wordt het tijd om je vleugels uit te slaan maar vind je het lastig om een eigen woonruimte te vinden? In een grote stad als Antwerpen is het een uitdaging om een woning te vinden die voldoet aan al je eisen én niet te duur is.

Bij Interim Vastgoedbeheer vinden we het zonde dat panden leegstaan, terwijl er genoeg mensen zijn die een betaalbaar appartement of huis zoeken. Voor de pandeigenaren betekent dit minder inkomsten en meer risico. Daarom matchen wij de woningzoekenden aan leegstaand vastgoed. De pandeigenaar krijgt een vergoeding voor de onkosten, de buurt blijft leefbaar en jij als bewoner betaalt een kleine vergoeding voor een eigen, tijdelijke woning. Win-win!

Deze woonvorm biedt een alternatief op (te dure) huurappartementen in Antwerpen. Je betaalt een stuk minder vergeleken met reguliere huurprijzen. Daar tegenover staat een stukje flexibiliteit: we kunnen vooraf geen zekerheid geven over de contractduur. Wel heb je, bij opzegging vanuit de eigenaar, nog voldoende tijd om een andere plek te vinden. De opzegtermijn bedraagt 2,5 maand. Ben jij er klaar voor om op eigen benen te staan en voordelig te wonen in Antwerpen? Dan is een appartement van Interim Vastgoedbeheer de beste keuze.

Bekijk hoe het werkt

Inschrijven voor een appartement in Antwerpen via Interim Vastgoedbeheer?

Ben jij flexibel ingesteld, op zoek naar een eigen appartement in Antwerpen, minimaal 18 jaar oud en geen zin om je volledige maandloon af te dragen aan een reguliere huurwoning? Dan is wonen via Interim Vastgoedbeheer misschien wel de perfecte match voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven en ons aanbod in Antwerpen in de gaten te houden. Is er een match? Dan bieden wij jou de volgende zaken:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • Volledige flexibiliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Veel ruimte voor weinig geld
 • Heldere en transparante tarieven
 • Lage maandlasten in vergelijking met reguliere prijzen
 • Een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen
Schrijf je in

Inschrijven

Ben jij op zoek naar een goedkope, tijdelijke woning? Dan ben jij degene die wij zoeken. Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Geef aan wat jouw wensen zijn, dan zoeken wij een oplossing die bij jou past.

Inschrijven

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht