Appartement te huur Antwerpen

Wonen in de op één na grootste stad van België? Het is voor velen een droom om in Antwerpen te wonen. Niet in de laatste plaats omdat de stad centraal ligt. Vanuit hier sta je gemakkelijk in grote steden zoals Brussel, Gent en Brugge. Ook de grens met Nederland ligt slechts op een steenworp afstand. De grote culturele scene, historische gebouwen, eindeloze winkelstraten en gezellige horecagelegenheden trekken je uiteindelijk over de streep om hier te wonen. En daarom zoek je naar een appartement te huur in Antwerpen.

Maar net als in andere steden, betaal je ook hier vaak de hoofdprijs voor een appartement of woning. Of de woonruimte schiet iedere keer nét aan je neus voorbij. Wij hebben misschien wel een (voordelig) alternatief voor jouw zoektocht naar een appartement te huur in Antwerpen.

Bekijk ons aanbod in Antwerpen

Een alternatief op een appartementen te huur in Antwerpen

Na een week hard werken wil je niets liever dan in de zetel ploffen in je eigen appartement in Antwerpen. Zonde als je dan je volledige maandsalaris moet afdragen aan de huur van je appartement. Gelukkig kan het leuker en voordeliger. Via Interim Vastgoedbeheer betaal je namelijk een fractie van de normale huurprijs.

Dat werkt als volgt: panden in Antwerpen staan leeg, terwijl er veel woningzoekenden zijn. Zonde! Daarom kun je ons zien als de Cupido van de woningmarkt: wij matchen woningzoekenden aan leegstaande panden. De pandeigenaar ontvangt alsnog inkomsten en het risico op krakers en vandalisme aan het pand neemt drastisch af. En jij, als bewoner, betaalt slechts een fractie van de normale huurprijs. Het enige wat we daarvoor terugvragen, is een stukje flexibiliteit. We bieden deze appartementen aan op basis van een tijdelijke huurovereenkomst. Daardoor kunnen we vooraf niet de contractduur garanderen. Daarentegen is de opzegtermijn 2,5 maand, waardoor je voldoende tijd hebt om een andere woning te zoeken. En in de tussentijd geniet jij van je eigen appartement in Antwerpen.

De locaties van de appartementen in Antwerpen

Woon je graag op maximaal 15 minuten van het centrum van Antwerpen en wil je ook de rust kunnen opzoeken? In Deurne, Hoboken, Ekeren en ’t Eilandje hebben we verschillende tijdelijke woonruimtes beschikbaar. Van 1-kamerappartementen tot volledige woonhuizen.

Aanbod

Bekijk de appartementen in Antwerpen

Wonen in Antwerpen via Interim Vastgoedbeheer?

Wil jij wonen in Antwerpen en ben jij wel in voor een beetje avontuur? Dan is wonen via Interim Vastgoedbeheer echt wat voor jou. Schrijf je in via onze website en wie weet woon jij binnenkort wel in een appartement in Antwerpen.

Dit is wat we bieden:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • Volledige flexibiliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Veel ruimte voor weinig geld
 • Heldere en transparante tarieven
 • Lage maandlasten in vergelijking met reguliere prijzen
 • Een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen
Schrijf je in

Inschrijven

Ben jij op zoek naar een goedkope, tijdelijke woning? Dan ben jij degene die wij zoeken. Schrijf je in via ons inschrijfformulier. Geef aan wat jouw wensen zijn, dan zoeken wij een oplossing die bij jou past.

Inschrijven

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht